dilluns, 5 de gener del 2009

A la meva blocaire invisible

Abans que res una obvietat: la curiositat que essent tu Neus, m'hagi tocat a mi fer-te d'amic invisible, doncs ja se sap, el sol és el gran enemic de les neus, amb el seu contacte l'aigua brolla i molt de Sol Solet fa que les neus quedin en no res.

Però no serà aquest el nostre cas, espero que aquest amic invisible no només no desfaci les neus sinó que serveixi per fer-ne un bon enteniment i en quedi una amistat blocaire que sigui duradora.
He donat moltes voltes al teu regal i vull explicar-te el procés.
Pensava regalar-te flors, però quedava massa superficial.
Una nina de roba, em semblava massa infantil.
Una cadira de color blau, em va fer pensar que no coneixia els teus gustos decoratius.
Invitar-te a un còctel margarita també em va passar pel cap però ho vaig trobar una mica dificultós sobre tot per haver de fer coincidir horaris, etc.
Uns dolços nadalencs, no em semblen adequats tot just passat el Nadal.
Em va semblar que amb unes pedretes per fer-te un collar podria arribar a un encert. I una col·lecció d'objectes antics? i si no n'es aficionada?, vaig reflexionar.
Ja cansada de rumiar em vaig posar a pensar Què puc regalar-li a una dona que té 12 claus per gestionar la teva reputació personal?: Y tú, ¿qué marca eres?
Que sap que la xarxa ens ofereix unes possibilitats d'arribar a usuaris potencials, de construir la nostra marca i de presentar-nos al mon: Aprender comunicación digital
Que tot fent bessons ens mostra un manual d’autoajuda per encarar la maternitat assistida: El flegmó i altres contes
I que es resistia a pensar que les úniques mans que la tocarien seríen les de la esthéticienne: Un hombre de pago
Finalment em va quedar clarissim. Neus aquest és el meu regal: Em compraré un dels teus llibres (o tots), el llegiré i en faré una entrada al meu bloc, animant a altra gent a llegir-lo perquè estic segura que m'agradarà molt. Que tinguis un bon 2010, i que passis com puguis el 2009.

3 comentaris:

alatrencada ha dit...

Sol, solet, vine'm a veure, vine'm a veure...

Unknown ha dit...

Sol Solet,
Moltes gràcies per el teu post (no deu haver estat fàcil trobar la manera de lligar-ho-tot) i per les teves "intencions lectores". Serà fantàstic conèixer la teva opinió.
Ens anem "fonent" per la Xarxa. Una abraçada i bon any!

El veí de dalt ha dit...

Doncs jo ja l'he llegit. Des de fa temps sóc un hombre de pago!